Når man bliver rover som 18-årig, er der ikke længere ugentlige møder. Til gengæld er vi gode til at planlægge ting for hinanden og vi keder os aldrig! Som rover kan du blive medlem af vores roverklan Clan Drummond og deltage i vores aktiviteter. Vi holder blandt andet julefrokost, bowlingmesterskab, fisketure, tager på klatreture til Kullen og en masse andet. Derudover hjælper vi til hvor vi kan, til gruppens fællesarrangementer. Blandt andet ved juletræssalg og loppemarked. 

Som medlem af clanen kan man danne et 'sjak', hvor man laver aktiviteter med nogle som har lige nøjagtig de samme interesser indenfor spejderverdenen som man selv har. 5 af vores clanspejdere har dannet et sådan sjak. Det kalder de SEP (Strandboernes Elite Patrulje), og de tager rundt i landet og forsvarer clanens farver til en masse forskellige spejderløb. I al beskedenhed, ligger de blandt landets bedste patruljer!

En gang hvert halve år holder vi clanting (møde), hvor vi ordner verdenssituationen, optager nye medlemmer og vi har altid plads til flere.

 

Clan Drummond:

Enhedsleder: Camilla Jantzen Asgreen 

  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

© 2021 - KFUM Spejderne Strandboerne - Vallensbæk Gruppe | Strandboerne.dk